måndag 10 februari 2014


NYA STYRELSEN VT-14

1Q Ordförande
Nicklas Jyllhed
0760 34 76 39

Mitt namn är Niklas, vilket inte många vet eftersom jag väldigt sällan öppnar min mun. Tycker inte de finns någon anledning förutom när spriten åker fram såklart, öppna, själv. När jag pluggat klart skall jag ta upp min hemliga karriär. Inte många vet de, jag har den bästa sångrösten och har skivkontrakt i USA. Men är ni trevliga och bjuder mig på en tequila i baren på Sivans så kanske ni får er en låt! För när de kommer till sjunga är jag som en Jukebox man matar med alkohol.  

2Q Viceordförande 
Jakob Söderlund
0735 78 67 96

Jag är en framtida miljonär, jag vet det bara är en tidsfråga innan jag kommer slå igenom med någon storslagen idé.. Jag tycker det är skönt att vara på fastlandet nu och ni hittar mig på UB vid hylla 248 oftast då det är där det är så härligt smådammigt och då har jag bäst studiero. Då och då när jag beger mig hem mot ön så skriker jag alltid ”Its my island” när jag lämnat landgången och då känner jag en harmoni inom mig som bara kan jämföras med hur jag kände när jag gick med i ÖG.


3Q Skattmästare/Ekonmi
Felix Nilsson
0707 40 76 39

Blir lätt tagen för en terrorist när jag står och skriker ”Nu spreeeeenger vi stället” på Sivans men med det menar jag all in för er torra fastlandsbor. Glad kille som började spela monopol som 4 åring och sen dess har det varit stålar som gäller så passar mig utmärkt att vara ekonomiansvarig i ÖG. Att ett flak är för mycket på en förfest är det bara mesar som tycker, all in or go home är mitt måtto! 

Jobbansvarig
Tommy Nilsson
0727 28 68 11


Jag är den killen som anser att skånska faktiskt är ett språk och under mina resor runt om i världen har jag gjort tappra försök att lära allt från asiater till ungrare det! Min frimärkssamling tar upp stor del av min tid och jag vill inte skryta men jag har även en rätt vass samling av hockeykort också. Jag är den som har hand om jobbarna i ÖG VT 14 så jag skulle väl vilja se mig själv som drottningen och er andra som drönarna. Men egentligen är jag en ödmjuk grabb som alltid har ett skratt bakom hörnet! Vi ses på Sivans eller kupan som jag brukar kalla det.

Webb/Marknadsföring

Zacharias "Zacke" Torlegård
0708 47 53 80

Det är jag som är Zacke! Jag har ibland på mig en midsommarklänning på campus och en plunta i bhn.  Min hobby är att se på tvättmaskinen när den centrifigurerar, pirrar till i magen när det går runt så där snabbt! Sen mina CS filmer har jag utvecklats och nu är det jag som blir anlitad till att göra trailers till de nya Hobbit filmerna.
Vi ses i dimman!

Fest
Martin Salin Gustavsson
0760 14 87 46

Jag är bäst på fest, hemma har jag en stång som jag gillar att köra poledance på som träning när orken inte riktigt finns att gå till olympen.  Min favoritfilm är Coyote Ugly och i Åre är jag väl mer eller mindre en kändis för mina vågade danser på after skin. Lyssna efter den ljuva östgötska stämman så hittar ni mig i vimlet på Sivans de flesta lördagskvällarna också, vi ses!

                                                          
Fest
Kit Jensen
0762 44 05 88

När ni andra på Stubor har något fjantigt snooze larm är det jag som har reveljen sen lumpen tiden som larm! Jag är en av de festansvariga i ÖG och jag brinner för att införa the naked mile på campus dock utan framgång hitills men jag ger mig inte.
Webb/ Marknadsföringsansvarig
Lina Olofsson


Jag är tjejen som tröttnade på tvestjärtar och alla myggor som min hemort hade att erbjuda och begav mig mot storstaden Växjö. Mina intressen är förfester mellanfester och efterfester, Jag har en rosa hello kitty ryggsäck som urskiljer sig från andra väskor på campus. Älskar att diskutera politik som angår yrkesfiskare eftersom jag bott på Västkusten ett tag, så har ni något ni vill prata om inom det ämnet är det bara att hugga tag i mig på Sivans jag är inte så svår!

Sivansförman 2
Dorian Lange
0734 20 36 16

What the fuck what about a dorre fuck är något jag säger till mig själv I spegeln varje morgon när jag gått upp, det får dagen att börja bra! Jag anser att billys pan pizza räknas som matlagning och att en bra lägenhet städas minst en gång per dag för att hålla en viss standard. Kommer från Skåne även om folk lätt misstar mig för en Stockholmare, måste varit för jag sett mycket på tv eller något då jag tycker jag pratar rikssvenska.
Sivansförman 1
Måns Thunander
0703 02 23 12

Min förebild i livet är Leonardo Dicaprio, varit såld ända sen jag såg Titanic med han, gick 3 ggr på bio och såg den. Jag är den som styr på Sivans och jag har ju bara en sak att säga för att göra något framgångsrikt handlar allt om location location location! När jag inte är i Växjö håller jag gärna till i Stockholm på Grand Hotel där jag är en stammis och Sture P hittar ni mig på ofta också. Men nu börjar det bli lite mycket pöbel där så chanserna är större ni hittar mig på Sivans. Tjaaaarå

Lokalansvarig
Bobby Haddad
0704 23 47 40

Jag är den kortaste killen i ÖG men med störst hjärta. Jag tycker om inredning och att ordna med min blomrabatt jag har hängt upp på min balkong. Jag finner det mycket avslappnande. Jag är god vän med kebab mannen nere vid stubor och bangar aldrig för en kebabtallrik eller 2!
Aktivitet
Rita Weber

Freulein Weber vill jag bli tilltalad för att du ska få min respekt. Jag är en tjej som oftast har ett leende på läpparna. Efter att ha sett Kickass kände jag att jag var tvungen att göra något och nu måste jag erkänna det är jag som är superhjälten på campus. När Sivans vakterna behöver hjälp kallar dom på mig och det är då ett stort F som skiner i himlen från strålkastaren på Sivans! 


Aktivitet
Simon Lundberg
0709 55 40 09

Med Zlatan liknande moves är det jag som styr upp fotbollen på måndagar. Kommer från metropolet Hylte. På sommaren steker jag på Tylösand och går och har konserter med min luftgitarr till Gyllene Tider låtar. Ni hittar mig i kön med en öl i handen och en i jackfickan precis som det ska vara!
Fest/Munk
Sasha

Det är jag som är Sasha, kommer från Lund nere i Skåne och jag vet att det heter yst och inte ost som folk säger. Jag är inte den som spottar i glaset för en shot eller en drink och min största inspiration när ni ser mig på dansgolvet är Carlton från Fresh prince in bel air. Vi ses i dimman!
NK
Robbin

Jag är en glad bondgrabb som är uppväxt på landet. När jag var 16 skaffade jag min första epa traktor som jag döpte till Göte och mina wunderbaums och tärningar i backspegeln var ett vanligt inslag på västkustens vägar. Jag och mina vänner brukar välta kor på helgerna när vi inte meckar med våra epor. Annars om dagarna jobbar jag på en fabrik och kollar att brödrostarna som tillverkas fungerar. Trivs utmärkt med jobbet då jag känner det är kreativt och jag ser goda karriärsmöjligheter!
NK
Conrad

Kommer från Båstad, pluggar maskinteknik, finns ingen maskin som inte jag kan fixa skulle jag nog vilja påstå. Är en snubbe med många talanger, jag kan ju spela gubben noak baklänges på min blockflöjt men även alfabetet baklänges.


Öst Göta nation styrelse kanske verkar vara en speciell grupp människor? Men vi tar inte livet på allt för stort allvar och tycker det finns kärlek för alla sorts människor. Kärlek är det bästa vi vet! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar