torsdag 24 oktober 2013


Hejsan alla glada snö- och jägerälskande människor!

Östgöta nation tillsammans med Västkustens Nation vill uppmärksamma och samtidigt välkomna alla studenter, gamla som nya, till vår traditionsenliga och gemensamma Åreresa!

Visst hade det varit riktigt gött att efter en tuff hösttermin bara lämna allt som har med skolan att göra och istället kunna koncentrera sig på härliga pister, gött folk, massa bärs och sjunga sig hes på afterskin istället! Låter detta som en toppen idé? Ja, klart det gör, men vänta lite… det blir bara bättre!

Många andra tramsiga nationer, företag och diverse researrangörer gör denna resa med buss upp till Åre! Det tänker vi i ÖG och VK skita i denna gång. Istället för buss kommer vi att bekvämt åka upp till Åre med nattåg. Så är du som många av oss andra en sådan person att som inte kan, eller vill, sitta och vrida på dig och försöka somna på en buss så är detta absolut något för dig!

Vi kommer vara 48 stycken som åker upp uppdelat i 8 stycken sovkupéer med sex sängar vardera! Så känner du inte för att festa med många av oss andra på vägen upp kan du i lugn och ro stänga din kupé och njuta av lite skönhetssömn istället!

Den 25 januari lämnar vi under eftermiddagen campus med buss från Pressbyrån som kommer ta oss till Alvesta där vi tar tåget upp till Åre! Vi anländer till Åre klockan 8 på morgonen dagen efter och blir kvar här tills den 30!

Mer Info hittar ni på facebook! 

Biljetter säljes i K-huset på Fredag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar