måndag 26 mars 2012

SpringBreak -12

Springbreak 2012 !!

Glöm Nyårsafton, Midsommarafton, Valborg, din framtida Svensexa/Möhippa eller någon annan dag som sägs innehålla otrolig fest. Inget kan jämföra sig med SB-12, vi loooooooovar!

Planeringen är nu i full gång och vi gör verkligen allt för att fixa en minst lika bra fest som förra årets succé blev. Vi siktar högt och kommer gå mer All In än vad man gör med färgstege i klädpoker när man möter hela Victoria secrets startelva! Vi utlovar en fest utan dess like och finns det en sittning du ska/borde/måste gå på så är det Östgöta Nations Springbreak 2012. Denna makalösa sittning äger rum den 14/4 på Sivans och försäljningen av de eftertraktade biljetterna börjar säljas 29/3-30/3 i K-huset mellan 11-13. Sen kommer vi även sälja de biljetter som finns kvar sista veckan innan sittning, samma tid och plats. Men varför vänta när du kan säkra din plats direkt !?

 Vi kallas inte campus festnation på grund av tur. Vi gör det vi är bäst på och det är att förgylla din studenttid genom att styra upp de bästa festerna, punkt slut!

Mvh Östgöta Nation (Din frälsare i nöden)

1 kommentar:

  1. Kunde inte det sagt det bättre själv. Kommer bli legendariskt!

    SvaraRadera