onsdag 15 februari 2012

ÖG + VK = Tyskland

Klockan var runt 04.00 en onsdag i förra veckan då några tappra själar från både ÖG och VK samlades vid pressbyrån för att bege sig till Tyskland för att fylla på barskåpen. Ditresan var lugn och jag vaknade inte förrän jag kände av de Skånska vibbarna (vi var i Malmö, det kände jag på den friska luften).

Hux flux var vi i Tyskland och bordershop låg vid våra fötter. Två timmar hade vi på oss och 44 ungdomar rusade in med varsin kundvagn. 80 kg var sa dem att vi fick ta, vem räknade? Vi fick i alla fall plats med allt, och några flaskor hamnade uppe i bussen, för vad passade inte bättre än en go förfest hem till skogen? Självklart kände nog chauffören av min skånske kärlek och vi tog middagspaus i Malmö på donken. =D

Hemresan var hur bra som helst då Östgötarna och Västkustarna bekantade sig över några goa öl och "jag har aldrig". Vilken lek passar inte bättre när man vill lära känna varann....

Hemma var vi runt 20.00 och då fortsatte festen på ÖG:s postis för de som ville.

Tack VK och alla östgötare för en trevlig liten trip till Tyskland. Jag känner mig sjukt redo att möta våren nu!/ Kärlek från jobbansvarig, P.P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar