måndag 6 februari 2012

ÖG har haft en galen helg som började med vår After School på Sivans. Vi bjöd på biffar m. rotfrukter och en god ädelostsås. Till detta framförde vår egna underbara ordförande några goa låtar och vi avslutade kvällen med ett musikquiz. Succé är det enda ordet som går att förklara denna kväll.

Styrelsen var uppe med tuppen dagen efter och klockan 11 öppnade vi dörrarna på Sivans för en sjuk god brunch. Inte så många letade sig ut i kylan, men desto mer mat var det till dem som kom.

Några timmars lugn och ro fick vi, och sedan var det dags för denna terminens Crawl! Crawlet går ut på att hela styrelsen går runt till varandra och dricker drinkar. 30 minuter på varje station, så ni kan ju tänka er att tempot var ganska högt. Underbar kväll och jag tackar hela styrelsen för en skit rolig kväll!

Vi alla mådde som vi förtjänade på söndagen (fruktansvärt dåligt), men några tappra själar gav sig ändå ut i de -15 graderna och gick och målade pelaren utanför K-huset. Ni har väl inte missat att vår sittning, Botgöringen, är på lördag? Biljetter säljs i vecka och det kommer bli riktigt awesome! Temat är synder och tolkningen är fri ;)

Massor av kärlek från ÖG
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar