tisdag 24 januari 2012


Styrelsen Vt-12


1Q Ordförande
Linus Knutsson
0709 93 21 26

"Tjena all sexy bitches! Jag är Linus, du vet säkert vem jag är. Jag är en så kallad player och älskar därför livet på Campus, för det finns så mycket för mig att göra här. Mitt största intresse är nog mig själv, då jag älskar att stå och spänna mig framför spegeln på gymmet. Jag tränar mycket bänkpress och gillar att använda mig av det där nya, moderna kettlebells. Många uppskattar nog när jag gör det också, för jag får många blickar på mig. Ett annat av mina största intressen är ÖstGöta nation, och det är därför jag denna termin ansökte om att bli ordförande. Aldrig kommer jag släppa nationen, kommer nog fortsätta många år att plugga bara för att få vara kvar i ÖG. För mig är utseende viktigt och därför går jag bara runt i mina ÖG-kläder. Så ser du någon snygg kille med ÖG kläder är det definitivt jag, så kom gärna fram och snacka lite (gärna tjejer;) ). Ses på Sivans när Östgöta jobbar!
Puss"

2Q Viceordförande/ Skriftställare
Mikaela Platzack
0708 27 06 10

"Hejsan alla glada studenter. Mitt namn är Mikaela och jag kommer ifrån en mörk skog långt nere i Skåne, vilket också märks på min nästan danska dialekt. Jag ser mig själv lite som en husmor som gillar att baka, städa och laga mat. Jag är också en stor hundfantast som älskar att klappa hundar och när jag slutar plugga har jag planer på att starta en kennel för blandrashundar. Får nog erkänna att min största bedrift på campus än så länge är att ha blivit utsedd till årets kakbakare i min klass. Jag gillar även när det regnar och blåser, det är lite därför jag flyttade till Växjö =) 
Hoppas vi träffas någon gång och har du en hund så klappar jag den gärna.. 
Med vänlig hälsning Mickan"
3Q Skattmästare
Erik Thun
0761 45 69 52

"Tja snyggingar. Jag heter Erik men kallas för Champ eftersom jag ofta vinner i allt jag ställer upp i. Mitt motto här i livet är ”Gör det bra eller skit i det” och det är någonting som representerar mig. Gillar snabba bilar, dyra klockar, St Tropez och skumpa. Livet är en fest och har man lite tillgångar så kan man festa mycket också ;) Sitter som Skattmästare i ÖG eftersom jag är bekväm med att hantera pengar, varför inte blanda nytta med nöje liksom ! Vill du ha tag på mig så kan du gå in på www.min-farsa-ar-rikare-an-din-farsa.com eller så står jag och vevar på Sivans varje onsdag och lördag. Och tro mig, mig missar man inte..
Tjaaråå"
6Q Munk/ Bokningsansvarig
Sebastian Hårdh
0762 72 99 03

"Hej. Mitt namn är Sebastian men kallas ofta för Hulken eller Bamse. Jag gick med i ÖG för ett tag sen och det är det bästa jag har gjort i hela mitt liv. Många ser mig som en stor kramig nallebjörn men under ytan så finns det en självsäker pratglad kille som bara vill hoppa fram och överaska alla. Jag är lite blyg men likt en hundvalp så vill jag bara leka hela tiden. Jag har jobbat på båt innan jag bestämde mig för att börja plugga här i Växjö. På båten var jag den killen som sprayade parfymer på de äldre damerna så att de skulle köpa något i shopen. Därför har jag numera ett väldigt dåligt luktsinne och kan inte skilja så bra på olika dofter. Om ni vill får ni gärna prata lite med mig om vi träffas någonstans . Jag är inte blyg, bara lite reserverad.
Mvh Bamse =)" 
6Q Nunna
Nathalie Eriksson
0709 78 95 18
"Hejhej allihopa.. Mitt namn är Nathalie och jag är ett av nytillskotten i ÖG´s styrelse. Jag är en glad tjej på 20 jordsnurr som gillar hästar, och tennis. De flesta brukar kalla mig för Natta eller Nattis så det får ni också gärna göra. När jag inte hänger med alla sköna personer i ÖG så pluggar jag ett fredsprogram vilket jag tycker är skitskoj. Har ni några problem så får ni gärna prata med mig om allt möjligt, jag kan lösa det mesta ”blink blink” =) Något roligt om mig är att jag kan spela munspel och joja samtidigt, slå det om ni kan ! Den snyggaste killen jag vet är Måns Zelmerlöv. så ser ni ut som honom så får ni akta er killar ;)
Hoppas vi träffas ute någon dag.. Hej svejs"


 
6Q Munk/ Bokningsansvarig
Simon Holmgren
0736 32 50 60

"Hej. Jag heter Simon och kommer ifrån en liten by som ligger utanför en liten stad. Som barn så upptäcktes jag av en modellagentur och hela min barndom ägnades åt att vara modell. Jag har arbetat för bland annat Acne, Hugo Boss, H&M och Ralph Lauren. Jag tröttnade lite på det ytliga livet och har nu börjar plugga. Jag vill inte ses som bara en snygg kille, utan som en smart kille också ;) Mitt smeknamn är Simpan och det är typ det ända jag lyssnar till nu för tiden. Jag som många andra i vår styrelse gillar att festa och träffa mycket nytt folk. Så var inte rädda för att komma fram och snacka lite om det är något ni undrar över
Ha det bra, Simpan" 
Böneutropare
Hannes Beckerin
0730 60 81 51

"Hallå alla ute i cyberspejs. Mitt namn på WoW är Killerking_666 men jag kallas mest för Hannes av alla andra. Jag sitter som Web-ansvarig i styrelsen vilket jag trivs jättebra med. Ja som många kanske redan har förstått är en tvättäkta datanörd som dricker Jolt Cola och äter nudlar mest hela dagarna. Jag är inte så mycket för att festa och hänga runder utan jag är mer en kille som gillar att lana och progamera lite program i paint. Jag har en gång vunnit 2 deltävlingar i sänka skepp på Dreamhack där jag även fick skaka hand med Ysaka Michii ifrån Japan som är top 7 i världen på Battlefield 3. Det är nog det mest nervpirrande jag har gjort. Nu ska jag klocka mina dator lite.
Ses på FB !"
Klubbmästare
Paula Svensson
0704 37 72 92

"Hej hopp allihop. Mitt namn är Paula och jag kommer ifrån Skåne. Blev medlem i ÖG för att det var de som passade mig bäst. Jag är en tjej som är rätt glad i spriten och bangar inte fest och gör man inte det finns det bara en nation man kan vara med i. Jag är en kort tjej. Med buffaloskor blir jag 146 cm, men detta väger jag upp med att ha rätt så långt hår. Jag är en tjej som kommer ifrån Sveriges farligaste stadsdel och har därför mycket skin på näsan och kan ta för mig. Jag får ofta det jag vill ha och jag är inte rädd för att behöva höja rösten för att göra mig hörd. Jag har sedan jag hörde bandet Backstreet boys varit kär i Nick Carter (han med lite lagom långt blont hår och sämst röst) och snackar ni skit om dem så har ni en ny ovän. Men nog om mig. Jag är ju intresserad av er egentligen. Jag är mycket på Sivans så ser ni mig där så tveka in, det är bara att komma fram och byta några ord med mig.
Vi ses sötizzar =)"
Sivansförman 1
Mikael Samuelsson
0703 17 79 62

"Tja. Jag heter Micke och kommer ifrån Värnamo. Jag har varit med i Ög så länge jag kan minnas. Sitter som Sivansförman och det gillar jag väldigt mycket. Jag har av många beskrivits som ett musikaliskt geni och har även uppmärksammats i diverse musiktidningar. Jag spelar gitarr, Allan, harpa och piano så mycket jag bara kan. Är en lurig liten filur som aldrig sitter stilla eller slutar prata. Om jag hade varit ett djur hade jag varit en Älg. Inte för att jag gillar deras egenskaper så mycket utan mest för att det är så fina och gulliga. Jag är rolig, snygg och väldigt stark så vill du hänga med mig måste du bänka minst 120 kg, annars kan jag inte ta dig på allvar. Hoppas vi ses.
Många pussar SnyggMicke"
Sivansförman 2
Robin Heinmert
0707 61 43 18

"Hallå i stugan. Jag heter Robin och kommer ifrån Småland. Jag pluggar bondevetenskap och ska bli kreatursbonde när jag blir stor. Mitt liv handlar mycket om djur och natur och nästan alla min lediga tid lägger jag på min pappas bondgård där jag mockar skit och klappar getter. Jag tycker om alla djur utan katter, för man vet aldrig vad de tänker. Som barn hade jag en hund som hette Alex och var stor och svart. En dag bet han mig och då fick han flytta till min nästkusin som bor i Norrland. Min Pappa har en lastbil som är röd, den är riktigt feeeeet !
Han ni några frågor till mig så kan ni nå mig på www.MinPappasLastbilärRöd.com"
Fanbärare
Johan Rydell
0768 55 22 25

"Min mamma förlorade ett vad och nu heter jag Johan och är snart 19 år. Jag är med i Ög för att jag gillar att träffa nytt roligt folk och jag är inte sen på att börja prata med nästan vem som helst..=) Jag är en kille som gillar söta tjejer och godis, helst lakrits. Jag har en liten hobby som jag tror jag är rätt ensam om. Jag samlar bland annat på vänner på FB. Är snart uppe i 400, slå de om du kan! Sen så gillar jag att titta på dartmatcher på eurosport. Det finns inget bättre än att se en tysk man med en rejäl mustasch och en pil i handen..;) Vill ni veta mer om mig så kan ni alltid ställa er på Tuvfansängen och skrika Johan allt vad ni kan så kommer jag ut till er kvickare än en höna bajsar. 
Puss på er alla =)"
Fanbärare
Sofia Johansson
0768 68 08 21

"Hejsan gullepluttar där ute. Jag heter Sofia men kallas mest för snyggingen ;). Jag är 29 år och kommer ifrån Trosa. Mina intressen är att stanna hemma och läsa böcker hopkurad i soffan men en filt och varm choklad. Jag gillar långa strandpromenader och långa pratstunder. Jag har åkt skidor en gång, men det gillade jag inte alls. Så nu blir det solsemester som gäller för mig i framtiden. Jag är ibland med på Sivans med resten av vårt partyglada gäng. Då sitter jag alltid och spelar blackjack eftersom jag vill vinna en bil. Men det slutar alltid med en korv med mos på Statoil istället =). Ska jag beskriva mig själv med 3 ord så blir det Djup, Tyst och snäll =)
Vi ses i vimlet.. Pösss"


Allt-i-allo
Eric Olsson
0763 39 15 29

"Tja mannen, Eric med c här. Har varit med i ög typ lika länge som Micke och det är det bästa jag har gjort. Pluggar som alla andra studenter här men just nu så satsar jag på CounterStrike, så pluggandet har fått vila lite. Jag har även precis upptäckt att Subway finns uppe vid Ica så där hänger jag en hel del. Kallas Räkan av mina vänner så det får ni självklart också kalla mig. Mina favoritfärger är gul, svart och röd. Jag gillar inte att skryta men är as we speak på Subway och äter en skinkmacka och till det blir det en 3-4 Red Bull. Vi ses säkert på Campus om jag inte blir CS-proffs för då bär det av till staterna för att tjäna lite cash ;)
Ha de fett Mvh Räkan"


Öst Göta nation styrelse kanske verkar vara en speciell grupp människor? Men vi tar inte livet på allt för stort allvar och tycker det finns kärlek för alla sorts människor. Kärlek är det bästa vi vet! Vi <3 vår nation och er!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar