måndag 19 december 2011

Som nytillskott i Östgöta nations styrelse, och även med tanke på mitt smeknamn, kändes det inte mer än rätt att ta oskulden på den nya bloggen och göra det första inlägget i bloggen. I skrivande stund sitter jag kvar på ett regnigt Campus, medan de flesta av er säkert redan åkt hem till era andra hem runt om i vårt avlånga land, för att fira den kommande julen. Själv åker jag imorgon och det är både med glädje och sorg jag lämnar Växjö och säger hejdå till en fantastisk höst.

Hösten har bjudit på det mesta, jag skulle nog vilja säga nästan ALLT. Inget nämnt och inget glömt, och jag tror jag gör många en tjänst genom att inte berätta för mycket här på bloggen. Hösten började i alla fall med några fantastiska nollningsveckor, där jag var en av alla de nollor som fick känna på hur en riktig student verkligen bör, kan eller inte ska festa. Aldrig har jag träffat så många fantastiska människor på så kort tid. Eller var det bara dimman inne på Stallarna och Sivans som gjorde mig förvirrad?

Hur som helst så rullade tiden på och jag fick möjlighet att jobba med Östgöta nation för första gången på Sivans. Jag förstod direkt varför ni tjötar så mycket om kärleken i ÖG:s, det tog ju inte mer än någon timme så var man redan med i familjen. Kvällen avslutades i en fantastisk badtunna som jag tror vi gör bäst i att hålla för oss själva, men vad vi alla säkert är överens om är att vi kommer minnas den länge (eller inte minnas?).

Efter badtunnan har vi haft många fina pubkvällar, after schoolar, bruncher och sittningar ihop, och jag måste säga att ni fan ta mig är en fantastisk nation! Ni må va galna många av er, men oj vad mycket kärlek det finns.

Jag har bara suttit med i vår styrelse i några veckor och det är för min del lite ledsamt att det redan är slut och styrelsebyte i början av nästa år. Några av er ska sluta, och det är tråkigt för jag hade gärna suttit på Klorran och diskuterat, skrattat och tjötat med er några månader till. Vissa av er ska stanna (thank god) och förhoppningsvis får vi tillskott i vår nya familj tills nästa år, och jag måste säga att jag är otroligt förväntansfull. Om hösten bjöd på detta, oj, vad kan då inte hända i vår?

Det är från en varm säng i hjärtat av Campus jag tackar för en awesome höst, önskar er ett härligt lov och säger

God Jul och Gott Nytt År

Kärlek från er P.PInga kommentarer:

Skicka en kommentar